Problemer med at se nyhedsbrevet? Se online version her!
Del nyhedsbrevet
Pilz - the spirit of safety: Fokus på maskinsikkerhed
Machinery Safety

Pilz kurser 2019

Opnå endnu mere succes gennem professionel videreudvikling

Kære læser!

Det er med stor glæde, at vi hermed kan præsentere dig for vort helt nye kursusprogram. Ud over en hel del nye kurser har vi også udviklet et helt nyt kvalificeringskoncept. Vi tilbyder dig nu en portefølje af kurser, der opfylder alle individuelle krav til yderligere kvalifikationer og kompetencer i virksomheder.
Kvalificeringskoncept fra Pilz
Indholdet og strukturen i vores kurser er udformet således, at de er optimale for din personlige kvalificering. Med vores kvalificeringskoncept kan du opbygge din viden gradvist - fra introduktionsniveau til ekspertcertificering - og videreuddanne dig, indtil du opnår den ønskede kvalificeringsgrad.
 
Læs mere om vores kvalificeringskoncept på www.pilz.dk samt se et udpluk af de kommende kurser forneden i dette nyhedsbrev.

Kvalificering på højeste niveau:

CECE - Certified Expert in CE Marking

 
Med CECE – Certified Expert in CE Marking – opnår du den højest mulige kvalifikation inden for CE-mærkning.
På dette kursus får du en detaljeret gennemgang af hele CE-mærkningsprocessen. Kurset guider dig vha. billeder og animationer gennem CE-mærkningsprocessen fra risikovurdering til anbringelse af CE-mærkepladen. Derudover gennemgås forskellene i fremgangsmåde ved delmaskiner og komplette maskiner samt samlinger af maskiner. Maskindirektivet 2006/42/EF danner grundlaget for alle betragtninger. Den komplette kvalifikation til CECE er certificeret af TÜV NORD. Når prøven er bestået, får du tildelt et globalt anerkendt TÜV NORD-certifikat samt titlen "CECE – Certified Expert in CE Marking".

Næste kursus:

Sted: København
Varighed: 2 dage
Datoer: 21.-22. maj 2019

Læs mere og tilmeld dig her »
Kursus: CECE - Certified Expert in CE Marking
 
Niveau: Ekspert

CMSE® - Certified Machinery Safety Expert

 
I samarbejde med TÜV NORD tilbyder Pilz kvalifikationen til CMSE® – Certified Machinery Safety Expert. Kurset på fire dage giver et samlet overblik over emnet maskinsikkerhed og er opdelt i fem moduler, som formidler omfattende viden om maskiners livscyklus. CMSE®-modulerne er globalt standardiseret og på et standardiseret niveau. Også det afsluttende TÜV NORD-certifikat har international gyldighed.

Næste kursus:

Sted: Fredericia
Varighed: 4 dage
Datoer: 2.-3. april, samt 9.-10. april 2019

Læs mere og tilmeld dig her »
Kursus: CMSE® - Certified Machinery Safety Expert
 
Niveau: Ekspert

Videreuddannelse inden for maskinsikkerhed og automatisering

 
Vi tilbyder dig et omfattende program af videreuddannelser inden for maskinsikkerhed og automatisering. For når man arbejder med maskiner og anlæg, bør man især sørge for én ting: Nemlig at være opdateret inden for maskinsikkerhed.

Udnyt vores knowhow, og sammensæt dit eget individuelle kursusprogram. Vi rådgiver dig også altid gerne personligt med planlægningen af din individuelle videreuddannelse.
Pilz kurser
 
Kvalificeringskoncept fra Pilz

Vores internationale netværk: Videreuddannelse over hele verden

 
En verden, der i stigende grad er forbundet i netværk, stiller nye krav til automatisering og til dem, der arbejder med dette område. Her hjælper vores datterselskaber over hele verden med kurser på et internationalt standardiseret niveau og på dit sprog.
 

Hannover-messe 2019

 
Under mottoet "Vi automatiserer. Sikkert" er Hannover-messen hos Pilz i år viet til innovative automatiseringsløsninger, der gør visionen om fremtidens fabrik til virkelighed. Se selv i Hannover, hvad moderne automatiseringsteknik kan præstere!

Du finder Pilz på hovedmessen "Integrated Automation, Motion & Drives" i hal 9, stand D17. Besøg os og udnyt chancen, bliv informeret om branchens produktnyheder, innovationer og trends!

Få på forhånd en personlig aftale med vores eksperter, og få allerede nu din gratis messebillet.
Kontakt os på tlf. 7443 6332 eller e-mail pilz@pilz.dk Vi glæder os til dit besøg!

Læs mere om Pilz på Hannover-messen her »
Hannover-messe 2019

Er smartere automatisk mere sikkert?

 
Industrie 4.0 vil få konsekvenser for "sikker automatisering". Når produktionsforløb bliver mere fleksible og maskin- og anlægsdele mere autonome, er det også nødvendigt at se på sikkerheden med nye øjne.

Med Industrie 4.0 går modulopbyggede og fleksible produktionsprocesser hånd i hånd. Dette påvirker den "sikre automatisering". Som aktivt medlem af teknologi-initiativet SmartFactory KL arbejder vi i et netværk af industripartnere og forskningsorganer i forskellige arbejdsgrupper på koncepter, standarder og løsninger, som danner grundlaget for en højfleksibel automatiseringsteknik.
 
SmartFactory KL
Vi står gerne til rådighed, hvis du har spørgsmål. Kontakt os venligst!

Med venlig hilsen
 
Hanne Lindgaard Pedersen
 
Pilz Skandinavien K/S
Ellegårdvej 25 D
6400 Sønderborg
Telefon: 7443 6332
Fax: 7443 6342
E-mail: pilz@pilz.dk
Web: www.pilz.dk
Frameld dig denne e-mail-liste