Problemer med at se nyhedsbrevet? Se online version her!
Del nyhedsbrevet
Pilz - the spirit of safety - Fokus på maskinsikkerhed
Pilz konsulentydelser

Kursus: CECE – Certified Expert in CE Marking

Opstart: 18. marts i Fredericia

 
Med CECE – Certified Expert in CE Marking – opnår du den højest mulige kvalifikation inden for CE-mærkning.
På dette kursus får du en detaljeret gennemgang af hele CE-mærkningsprocessen. Kurset guider dig vha. billeder og animationer gennem CE-mærkningsprocessen fra risikovurdering til anbringelse af CE-mærkepladen. Derudover gennemgås forskellene i fremgangsmåde ved delmaskiner og komplette maskiner samt samlinger af maskiner. Maskindirektivet 2006/42/EF danner grundlaget for alle betragtninger. Den komplette kvalifikation til CECE er certificeret af TÜV NORD. Når prøven er bestået, får du tildelt et globalt anerkendt TÜV NORD-certifikat samt titlen "CECE – Certified Expert in CE Marking".
 
Næste kursusforløb starter den 18. marts 2024 i Fredericia
 
Læs mere og tilmeld dig her »
CECE - Certified Expert in CE Marking

Maskinforordningen afløser maskindirektivet

 
EU-maskinforordningen bliver gældende den 20. januar 2027. Den trådte i kraft i alle medlemslande den 19. juli 2023, tyve dage efter offentliggørelsen i Den Europæiske Unions Tidende. Maskinproducenterne har nu tid til at opfylde de nye krav til maskiners og anlægs sikkerhed.

Kontrollér, hvilke ændringer der gælder for dig. Her får du hjælp i vejledningen til maskinforordningen. Få at vide, hvad der ændrer sig, hvad der er vigtigt, og hvad der skal gøres. Alt sammen i ét dokument!
 
Læs mere og hent din gratis vejledning her »
Maskinforordningen

Onlinekursus: Introduktion til maskinforordningen

14. marts

 
Målet med dette kursus er at give en grundlæggende forståelse af maskinforordningen og den grundlæggende 6-trins-proces for CE-mærkning. Det omhandler de vigtigste forskelle mellem maskinforordningen og maskindirektivet, årsagerne til at skifte fra et direktiv til en forordning og en oversigt over 6-trins-processen. Efter at have tilegnet sig den viden, der formidles på kurset "Introduktion til maskinforordningen", og efter at have gennemført øvelserne, er deltagerne fortrolige med forordningen.
 
Undervisningen foregår på engelsk.
 
Næste kursus afholeds den 14. marts 2024 online
 
Læs mere og tilmeld dig her »
Introduktion til maskinforordningen

Kursus: CMSE® – Certified Machinery Safety Expert

Opstart: 21. maj i Fredericia

 
I samarbejde med TÜV NORD tilbyder Pilz kvalifikationen til CMSE® – Certified Machinery Safety Expert. Kurset på fire dage giver et samlet overblik over emnet maskinsikkerhed og er opdelt i fem moduler, som formidler omfattende viden om maskiners livscyklus. CMSE®-modulerne er globalt standardiseret og på et standardiseret niveau. Også det afsluttende TÜV NORD-certifikat har international gyldighed.
 
Næste kursusforløb starter den 21. maj 2024 i Fredericia
 
Læs mere og tilmeld dig her »
CMSE® – Certified Machinery Safety Expert

Kursusbrochure 2024

 
Vi tilbyder dig et omfattende program af videreuddannelser inden for maskinsikkerhed og automatisering. For når man arbejder med maskiner og anlæg, bør man især sørge for en ting: Nemlig at være opdateret inden for maskinsikkerhed.

Udnyt vores knowhow, og sammensæt dit eget individuelle kursusprogram. Vi rådgiver dig også altid gerne personligt med planlægningen af din individuelle videreuddannelse.

Download vores kursusbrocure/-program for 2024 her »
Pilz kurser 2024

Identification and Access Management – I.A.M.

 
Hvordan håndterer du emner i forbindelse med beskyttelse af medarbejderne, beskyttelse mod erstatningsansvar, bevarelse af produktiviteten og databeskyttelse? Hvordan øger du din kvalitet, samtidig med at du forhindrer manipulation på dine anlæg? Hvordan beskytter du dine data og medarbejdere i lige høj grad?

Med "Identification and Access Management" (forkortet I.A.M.) tilbyder vi dig et bredt udvalg af produkter og software samt skræddersyede løsninger til at imødekomme dine daglige udfordringer i forbindelse med adgangsstyring. Vi hjælper dig med at organisere adgangen til dine maskiner og dine medarbejderautorisationer. Lige fra enkel autentificering til kompleks adgangsstyring og fra det funktionelt sikre valg af driftstype til elektronisk sikring af vedligeholdelse. Og naturligvis også i forbindelse med beskyttelse af dine værdifulde data mod uautoriseret adgang samt mod hackerangreb på dine anlæg.
 
Identification and Access Management

Maskinsikkerhed: Rådgivning og kurser

 
Vores portefølje af serviceydelser omfatter rådgivning og kurser med fokus på maskinsikkerhed. Derudover tilbyder Pilz serviceydelser gennem hele maskinens levetid inklusive f.eks. CE-mærkning.
 
Pilz-serviceydelser
Vi står gerne til rådighed, hvis du har spørgsmål. Kontakt os venligst!

Med venlig hilsen
 
Hanne Lindgaard Pedersen
 
Pilz Skandinavien K/S
Ellegårdvej 25 D
6400 Sønderborg
Telefon: 7443 6332
E-mail: pilz@pilz.dk
Web: www.pilz.dk
Frameld dig denne e-mail-liste