Problemer med at se nyhedsbrevet? Se online version her!
Del nyhedsbrevet
Pilz - the spirit of safety: Fokus på maskinsikkerhed
Fokus på maskinsikkerhed

Kursus: CECE – Certified Expert in CE Marking

Opstart: 9. oktober i Fredericia

 
Med CECE – Certified Expert in CE Marking – opnår du den højest mulige kvalifikation inden for CE-mærkning.
På dette kursus får du en detaljeret gennemgang af hele CE-mærkningsprocessen. Kurset guider dig vha. billeder og animationer gennem CE-mærkningsprocessen fra risikovurdering til anbringelse af CE-mærkepladen. Derudover gennemgås forskellene i fremgangsmåde ved delmaskiner og komplette maskiner samt samlinger af maskiner. Maskindirektivet 2006/42/EF danner grundlaget for alle betragtninger. Den komplette kvalifikation til CECE er certificeret af TÜV NORD. Når prøven er bestået, får du tildelt et globalt anerkendt TÜV NORD-certifikat samt titlen "CECE – Certified Expert in CE Marking".
 
Næste kursusforløb starter den 9. oktober 2023 i Fredericia
 
Læs mere og tilmeld dig her »
CECE - Certified Expert in CE Marking

Kursus: CMSE® – Certified Machinery Safety Expert

Opstart: 6. november i Fredericia

 
I samarbejde med TÜV NORD tilbyder Pilz kvalifikationen til CMSE® – Certified Machinery Safety Expert. Kurset på fire dage giver et samlet overblik over emnet maskinsikkerhed og er opdelt i fem moduler, som formidler omfattende viden om maskiners livscyklus. CMSE®-modulerne er globalt standardiseret og på et standardiseret niveau. Også det afsluttende TÜV NORD-certifikat har international gyldighed.
 
Næste kursusforløb starter den 6. november 2023 i Fredericia
 
Læs mere og tilmeld dig her »
CMSE® – Certified Machinery Safety Expert

Kursus: CMSE®-recertificering

24. oktober i Fredericia

 
For at holde dig opdateret, skal du forny dit certifikat til CMSE® – Certified Machinery Safety Expert hvert fjerde år.

Hvis du har bestået prøven til CMSE® for mere end 3 år siden, skal du tilmelde dig recertificeringskurset for at forlænge dit certifikat med yderligere fire år. På kurset bliver du opdateret omkring de grundlæggende standarder og den nyeste teknologi inden for maskinsikkerhed. I praktiske workshops vil du styrke din viden omkring maskinapplikationer.
 
Næste kursusforløb starter den 24. oktober 2023 i Fredericia
 
Læs mere og tilmeld dig her »
CMSE®-recertificering

Kursus: CEFS – Certified Expert in Functional Safety

Opstart: 27. november i Fredericia

 
Med kvalificeringen til CEFS – Certified Expert in Functional Safety – får du straks anvendelig ekspertviden om maskiners funktionelle sikkerhed. Kvalificeringen indeholder omfattende oplysninger om de relevante standarder, EN ISO 13849 og EN IEC 62061, samt en praktisk oversigt over oprettelsen af komplekse sikkerhedssystemer. CEFS henvender sig til personer, der allerede har erfaring med funktionel sikkerhed.

Efter en gennemført kvalificering kan du selv oprette og evaluere sikkerhedssystemer inklusive implementering og validering. CEFS indeholder en række praktiske kursusopgaver, hvor du lærer om konkrete emner inden for specifikke anvendelsesområder.
 
Næste kursusforløb starter den 27. november 2023 i Fredericia
 
Læs mere og tilmeld dig her »
CEFS – Certified Expert in Functional Safety

Dan Christensen er udnævnt til "Team Leader Customer Support"

 
Mange af jer kender nok Dan Christensen fra vores kundesupport, hvor han har været et stort aktiv i mange år. Dan er nu udnævnt til "Team Leader Customer Support" og får dermed ansvaret for alle vores nordiske medarbejdere i kundesupporten. Ud over den nye funktion varetager Dan også den interne uddannelse af medarbejdere og samarbejdspartnere.
Dan Christensen

"Menneske og automation digital" – endnu mere viden!

Digital, animeret, interaktiv og med fingeren på pulsen.

 
75 år med Pilz betyder for os, at vi fortsat er innovative – også når det gælder kommunikationen med vores kunder. 75-års jubilæet er en anledning for Pilz til at videreudvikle kundeavisen og tilbyde "Menneske og automation digital" som supplement til den trykte udgave.

I kundeavisens digitale verden kan læserne opleve Pilz helt tæt på og personligt i videostatements, lære endnu mere interaktivt om baggrundene for og trends inden for sikker automatisering, læse ekspertinterviews i fuld længde og med et enkelt klik komme i direkte kontakt med de relevante eksperter fra Pilz.
 
Den digitale version supplerer virksomhedens tidligere trykte kundeavis og udkommer parallelt med den trykte version tre gange om året på tysk og engelsk.

Læs den aktuelle udgave her »
Pilz-kundeavis

Omfattende rådgivning = høj effektivitet

 
Kernekompetencen hos sprøjtestøbningsspecialisten Waldorf Technik er modulopbyggede, effektive og yderst produktive automatiseringsløsninger, der er nøje tilpasset kundens krav og giver maksimal sikkerhed. CE-mærket er essentielt for de modulopbyggede maskiner: Det dokumenterer, at anlæggene i deres helhed er i overensstemmelse med sundheds- og sikkerhedskravene i maskindirektivet 2006/42/EF. Waldorf har overdraget opgaven med implementering af den reglementerede, krævende risikovurderings- og valideringsproces til Pilz: Som ekspert i serviceydelser overtager Pilz ansvaret for den komplette overensstemmelsesproces.
 
Waldorf Technik

Maskinsikkerhed: Rådgivning og engineering

 
Vores portefølje af serviceydelser omfatter rådgivning, engineering og kurser med fokus på maskinsikkerhed. Derudover tilbyder Pilz serviceydelser gennem hele maskinens levetid inklusive f.eks. CE-mærkning.
 
Pilz-serviceydelser
Vi står gerne til rådighed, hvis du har spørgsmål. Kontakt os venligst!

Med venlig hilsen
 
Hanne Lindgaard Pedersen
 
Pilz Skandinavien K/S
Ellegårdvej 25 D
6400 Sønderborg
Telefon: 7443 6332
Fax: 7443 6342
E-mail: pilz@pilz.dk
Web: www.pilz.dk
Frameld dig denne e-mail-liste