Problemer med at se nyhedsbrevet? Se online version her!
Del nyhedsbrevet
Pilz - the spirit of safety: Fokus på maskinsikkerhed
Fokus på maskinsikkerhed

Kursus: CEFS – Certified Expert in Functional Safety

29. november - 1. december 2022 i Fredericia

 
Med kvalificeringen til CEFS – Certified Expert in Functional Safety – får du straks anvendelig ekspertviden om maskiners funktionelle sikkerhed. Kvalificeringen indeholder omfattende oplysninger om de relevante standarder, EN ISO 13849 og EN IEC 62061, samt en praktisk oversigt over oprettelsen af komplekse sikkerhedssystemer. CEFS henvender sig til personer, der allerede har erfaring med funktionel sikkerhed.

Efter en gennemført kvalificering kan du selv oprette og evaluere sikkerhedssystemer inklusive implementering og validering. CEFS indeholder en række praktiske kursusopgaver, hvor du lærer om konkrete emner inden for specifikke anvendelsesområder.
 
Næste kursusforløb starter den 29. November 2022 i Fredericia
 
Læs mere og tilmeld dig her »
CEFS – Certified Expert in Functional Safety

SPS messe - smart production solutions

8.-10. november i Nürnberg

 
Med deres unikke koncept viser SPS det komplette spektrum inden for intelligent og digital automatisering. SPS 2022 er hos Pilz helt under mottoet "Be safe and secure with Pilz"!

I alle virksomheder findes der områder, som skal sikres mod uønsket adgang. Et universelt sikkerhedskoncept sikrer, at det ikke kun er mennesket, der beskyttes mod maskinen – Safety, men også maskinen, der beskyttes mod mennesket – Security. I Nürnberg kan du få at vide, hvordan Pilz kan hjælpe dig med komplette automatiseringsløsninger til Safety og Security på dine maskiner og anlæg. Sådan klarer du områderne beskyttelse af medarbejderne, erstatningsansvar og databeskyttelse, samtidig med at du bevarer produktiviteten.

Du finder Pilz på SPS i hal 9, stand 370.

Få en gratis billet her »
SPS messe i Nürnberg

Kundeavis: MENNESKE OG AUTOMATION, udgave 2/2022

 
"Udledt af praksis til brug i praksis" er mottoet i Pilz-kundeavisen "Menneske og automation". I centrum står oplysninger om sikker automatiseringsteknik, der giver dig merværdi.

Kundeavisen fortæller om tendenser inden for branchen, lader eksperter få ordet og præsenterer innovative løsninger. "Menneske og automation" udkommer flere gange om året tysk og engelsk.

Hent den aktuelle udgave her »
Pilz-kundeavis

Relæ sætter sikkerhedsstandarden

 
Kundeudsagn:
 
"Enkelheden var det vigtigste argument for os: myPNOZ giver præcis den modularitet, som vi har brug for – vi kan dække alle vores applikationer med ét relæ og de udvidelsesmoduler, der er til rådighed. På denne måde skabes der en sikkerhedsstandard, der er ideelt tilpasset til vores krav."
    
Manuel Bernhofer, leder af automatiseringsudvikling hos Advanced Engineering
 
I forbindelse med den gennemførte elektro- og styringstekniske modernisering af den komplette maskinportefølje hos Advanced Engineering Industrie Automation skiftede virksomheden til pc-baseret styringsteknik på automatiseringssiden. Men eftersom arbejdsområderne er indkapslede, besluttede Advanced Engineering sig bevidst for ikke at anvende en integreret Safety-løsning til den nyudformede sikkerhedsteknik. Også til "Peel Master": På samme måde som ved alle andre maskiner hos den østrigske virksomhed viste det nye, modulopbyggede sikkerhedsrelæ myPNOZ sig – i kombination med den sikre sensorteknologi PSEN – at være den ideelle løsning til den nu vellykkede implementering af sikkerhedskonceptet.
 
Manuel Bernhofer Advanced Engineering

Maskinsikkerhed: Rådgivning og engineering

 
Vores portefølje af serviceydelser omfatter rådgivning, engineering og kurser med fokus på maskinsikkerhed. Derudover tilbyder Pilz serviceydelser gennem hele maskinens levetid inklusive f.eks. CE-mærkning.
 
Pilz-serviceydelser
Vi står gerne til rådighed, hvis du har spørgsmål. Kontakt os venligst!

Med venlig hilsen
 
Hanne Lindgaard Pedersen
 
Pilz Skandinavien K/S
Ellegårdvej 25 D
6400 Sønderborg
Telefon: 7443 6332
Fax: 7443 6342
E-mail: pilz@pilz.dk
Web: www.pilz.dk
Frameld dig denne e-mail-liste