Problemer med at se nyhedsbrevet? Se online version her!
Del nyhedsbrevet
Pilz - the spirit of safety: Fokus på maskinsikkerhed
Automatik 2022

Besøg Pilz på Automatik: Stand B 1200

 
Kære modtager!
 
Vi håber på at se dig til et personligt og trygt møde på Automatik 2022.
 
Automatik messen afholdes i Brøndby Hallen, fra tirsdag d. 13. til torsdag d. 15. september, alle dage fra kl. 8.30-16.00.
 
Pilz befinder sig på stand B 1200. Det vil glæde os, hvis du kan afsætte tid til et besøg på vores stand.

Ønsker du at aftale en evt. tid for dit besøg, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 7443 6332 eller e-mail: pilz@pilz.dk
 
Hent din gratis billet HER - brug invitationskode B1200

Daglige gratis Pilz konferencer

 
Under hele Automatik messen afholder Pilz dagligt gratis konferencer med fokus på maskinsikkerhed!

Dagligt program:

kl. 13.00
Maskinlinjer og celler – Hvad er kravene til sikkerhed og CE-mærkning?
kl. 14.15
CE & UKCA-mærkning for maskiner – Hvad er konsekvensen af Brexit?

Lokale: Ragnhild Hveger​, Idrættens Hus
Speaker: Tom Lorentzen, Senior Machinery Safety Consultant

Tilmeld dig gratis her »
Pilz konferencer

Hos Pilz kan du blive TÜV-certificeret ekspert – få et godt tilbud på de næste kurser!

 
Hos Pilz afholder vi kurser, der er certificeret af TÜV NORD. Besøg os på vores stand og få et godt messetilbud på f.eks. nedenstående kurser:
  • CEFS – Certified Expert in Functional Safety
  • CHRE – Certified Human Robot Collaboration Expert
  • CECE – Certified Expert in CE Marking
  • CMSE® – Certified Machinery Safety Expert
Opnå endnu mere succes gennem professionel videreudvikling. Se eller download vort komplette kursusprogram her »
Certificeret ekspert

Den konfigurerbare, lille styring PNOZmulti 2 med den nye, banebrydende softwareversion 11.0 samt nyt basismodul – power til skræddersyede applikationer uden licensudgifter!

 
Til den sikre, konfigurerbare, lille styring PNOZmulti 2 fra Pilz kan du nu få version 11.0 i det tilhørende softwareværktøj PNOZmulti Configurator – med ny softwarearkitektur, der giver endnu bedre ydelse, og uden licensomkostninger for "Basic"-varianten. Fra denne version kan brugerne desuden anvende det nye, kompakte basismodul PNOZ m B0.1, der kan udvides med moduler, til små og mellemstore applikationer. Med basismodulet, der kan tilpasses med moduler og således giver god rentabilitet, får du maksimal fleksibilitet takket være frit konfigurerbare ind- og udgange.
 
Pnozmulti 2

Pilz tilbyder en ny radarsensor samt analyseenhed til sikker overvågning af beskyttelsesområder – sikker overvågning af beskyttelsesområder også til robotteknologi!

 
Nu stiller Pilz endnu en sensor til det sikre radarsystem PSENradar til rådighed i sin portefølje til sikker overvågning af beskyttelsesområder, også i barske miljøer: Den nye radarsensor PSEN rd1.2 kan anvendes til sikkerhedskategorien 3 / PL d og kan således også beskytte robotapplikationer sikkert. I netværk med den ligeledes nye analyseenhed PSEN rd1.0 I/O PS ETH kan det sikre radarsystem nu også integreres endnu enklere i eksisterende applikationer, hvilket optimerer idrifttagningen. Det sikre radarsystem anvendes overalt, hvor optoelektroniske sensorer møder deres begrænsning. Især under vanskelige anvendelsesbetingelser, som f.eks. inden for træbearbejdning, mineral- og stålbearbejdning samt tung industri og på transport- og logistikområdet, er PSENradar sammen med den konfigurerbare lille styring PNOZmulti 2 en sikker, komplet løsning til overvågning af beskyttelsesområder – inklusive overensstemmelsesvurdering.
 
PSENradar

Med PSENmlock-dørgrebsmodulet får du et dørgreb med integreret aktuator og integreret flugtvejsoplåsning – der passer til beskyttelsesdørssystemet PSENmlock

 
Det gule dørgreb (udvendigt) gør det muligt at køre aktuatoren ud for at åbne eller lukke døren. Flugtvejsoplåsningen aktiveres med det røde dørgreb (indvendigt). Dørgrebsmodulet egner sig til montering på dørens inderside og yderside samt til døre, der er sidehængt til højre eller til venstre. Det har en låseindsats til op til 5 låse for at forhindre genstart af maskinen og kan bruges sammen med de kodede og fuldt kodede PSENmlock-afbrydere.
 
PSENmlock-dørgreb

Nye varianter til sikkerhedsriglen PSENbolt sammen med det mekaniske beskyttelsesdørssystem PSENmech med tvangskobling – sæt en effektiv stopper for manipulation

 
Nu fås der nye varianter til sikkerhedsriglen PSENbolt fra Pilz til kombination med det sikre, mekaniske beskyttelsesdørssystem PSENmech med tvangskobling: Brugerne kan vælge mellem standardvarianter og varianter med nøgle. Den sikre, komplette løsning består af den mekaniske rigel, et dørgreb og en ny, fleksibelt kombinerbar sikkerhedsafbryder. Den er således en endnu mere fleksibel, rentabel beskyttelsesdørsløsning til beskyttelse af personer og processer.
 
PSENblot og PSENmech

Det nye, modulopbyggede sikkerhedsrelæ myPNOZ fra Pilz modtager den internationale Red Dot Award – exceptionelt design!

 
Med det nye sikkerhedsrelæ myPNOZ fra automatiseringseksperten Pilz kombineres innovationskraft med "godt" design. Det bekræfter Red Dot-juryen med udmærkelsen Red Dot Design Award i kategorien "Industrial Equipment, Machinery and automation". Den internationale jury giver kun dette kvalitetsstempel til produkter, der har et exceptionelt design. De er især imponeret over den praktiske fleksibilitet med myPNOZ, det første modulopbyggede sikkerhedsrelæ, som tilbyder markedet skræddersyet sikkerhed i batchstørrelse 1.
 
myPNOZ

Maskinsikkerhed: Rådgivning, engineering og kurser

 
Vores portefølje af serviceydelser omfatter rådgivning, engineering og kurser med fokus på maskinsikkerhed. Derudover tilbyder Pilz serviceydelser gennem hele maskinens levetid inklusive f.eks. CE-mærkning.
Mød vore eksperter på Automatik og få en snak om dine specifikke behov!
 
Pilz-serviceydelser
Med venlig hilsen
 
Allan Paulsen
Direktør
 
Pilz Skandinavien K/S
Ellegårdvej 25 D
6400 Sønderborg
Telefon: 7443 6332
Fax: 7443 6342
E-mail: pilz@pilz.dk
Web: www.pilz.dk
Frameld dig denne e-mail-liste