Problemer med at se nyhedsbrevet? Se online version her!
Del nyhedsbrevet
Pilz - the spirit of safety: Fokus på maskinsikkerhed
PILZ - THE SPIRIT OF SAFETY

Kursus:

CECE - Certified Expert in CE Marking

 
Med CECE – Certified Expert in CE Marking – opnår du den højest mulige kvalifikation inden for CE-mærkning.
På dette kursus får du en detaljeret gennemgang af hele CE-mærkningsprocessen. Kurset guider dig vha. billeder og animationer gennem CE-mærkningsprocessen fra risikovurdering til anbringelse af CE-mærkepladen. Derudover gennemgås forskellene i fremgangsmåde ved delmaskiner og komplette maskiner samt samlinger af maskiner. Maskindirektivet 2006/42/EF danner grundlaget for alle betragtninger. Den komplette kvalifikation til CECE er certificeret af TÜV NORD. Når prøven er bestået, får du tildelt et globalt anerkendt TÜV NORD-certifikat samt titlen "CECE – Certified Expert in CE Marking".
 
Næste kursusforløb starter den 28. februar 2022
CECE - Certified Expert in CE Marking

Fejltolerance i forbindelse med maskinsikkerhed:

ZVEI Whitepaper

 
En arbejdsgruppe – med deltagelse af Pilz og IFA (institut for arbejdssikkerhed) – i ZVEI (de tyske el- og elektronikproducenters centralforbund) har udarbejdet flere hvidbøger, som beskriver principperne for fejltolerante moduler og systemer til funktionssikkerhed på maskiner og anlæg: "Fault tolerance in machine safety".
De vil påvise, at det er muligt at implementere tidsmæssigt begrænset drift med degraderet sikkerheds-delfunktion i sikkerhedsrelaterede sensorer og effektdrev i overensstemmelse med maskindirektivets beskyttelsesmål, og at dette ikke er uforeneligt med de harmoniserede standarder EN ISO 13849 og EN 62061.
 
Hvidbogen (Whitepaper) ligger klar til gratis download:
 
ZVEI Whitepaper: Fault tolerance in machine safety

Kursus:

CMSE® – Certified Machinery Safety Expert

 
Målet med dette kursus er at give deltagerne omfattende viden og færdigheder inden for sikring af maskiner og anlæg.
I samarbejde med TÜV NORD tilbyder Pilz kvalifikationen til CMSE® – Certified Machinery Safety Expert. Kurset på fire dage giver et samlet overblik over emnet maskinsikkerhed og er opdelt i fem moduler, som formidler omfattende viden om maskiners livscyklus. CMSE®-modulerne er globalt standardiseret og på et standardiseret niveau. Også det afsluttende TÜV NORD-certifikat har international gyldighed.
 
Næste kursusforløb starter den 25. april 2022
CMSE® – Certified Machinery Safety Expert

EuroChem i Antwerpen har styr på risikoen!

 
I kunstgødningsproducenten EuroChems havn for bulkgods i Antwerpen sørger et omfattende netværk af transportbånd og elevatorer for transport af produkterne. Det samlende element er et gigantisk transportbånd, der også fungerer som sorteringssystem. Her er udfordringen det barske miljø: De ekstremt støvede udkaststeder skal rengøres regelmæssigt. Derfor skal operatøren altid have god og nem adgang til maskinområdet. Samtidig skal betjeningspersonalet have tilstrækkelig beskyttelse, fordi der udgår en høj risiko fra de tonstunge transportbåndsvogne, der altid er i bevægelse.
 

Citat


"I forbindelse med dette projekt var Pilz en stor hjælp for os. Det gjaldt ikke kun for udarbejdelsen og valideringen af konceptet, men også for den korrekte indstilling af sensorerne på stedet. Anvendelse af radarsensorer er et relativt nyt koncept inden for sikkerhedsområdet. Men for komplicerede produktionsmiljøer som vores er disse sensorer en effektiv og permanent løsning."

Peter Vermaete, Asset & Production Manager hos EuroChem
 
 
Peter Vermaete, Asset & Production Manager hos EuroChem

Videreuddannelse inden for maskinsikkerhed og automatisering

 
Vi tilbyder dig et omfattende program af videreuddannelser inden for maskinsikkerhed og automatisering. For når man arbejder med maskiner og anlæg, bør man især sørge for en ting: Nemlig at være opdateret inden for maskinsikkerhed.

Udnyt vores knowhow, og sammensæt dit eget individuelle kursusprogram. Vi rådgiver dig også altid gerne personligt med planlægningen af din individuelle videreuddannelse.
 
Pilz kurser 2022
 
Vi står gerne til rådighed, hvis du har spørgsmål. Kontakt os venligst!

Med venlig hilsen
 
Hanne Lindgaard Pedersen
 
Pilz Skandinavien K/S
Ellegårdvej 25 D
6400 Sønderborg
Telefon: 7443 6332
Fax: 7443 6342
E-mail: pilz@pilz.dk
Web: www.pilz.dk
Frameld dig denne e-mail-liste