Problemer med at se nyhedsbrevet? Se online version her!
Del nyhedsbrevet
Pilz - the spirit of safety: Fokus på maskinsikkerhed
PILZ - THE SPIRIT OF SAFETY

Fokus på CE-mærkning, risikovurdering eller maskinsikkerhed generelt?

 

Hvad enten det gælder rådgivning, udvikling eller kurser -

Pilz er din partner i forbindelse med maskinsikkerhed og CE-mærkning

 
Med over tredive års erfaring inden for branchen er vi en pålidelig udbyder af serviceydelser i forbindelse med maskinsikkerhed til nationale og internationale industrivirksomheder.
 
Vi tilbyder praktisk gennemførlige løsninger på selv de mest komplekse sikkerhedsspørgsmål inden for alle industriområder.
 
Med vores internationale team af engagerede medarbejdere hjælper vi virksomheder med at anvende optimale produktionsprocesser, således at deres anlægs stilstandsperioder og produktivitet optimeres på globalt plan.

Fordi maskinsikkerhed ikke må være en tilfældighed

Risikovurdering

 
Risikovurderinger er nøglen til maskinsikkerhed. Du baner vejen for den grad af risikonedsættelse, der er både effektiv og økonomisk. Mange aktiviteter, som udføres af betjenings- og servicepersonale på maskiner, er forbundet med stor risiko.

Ofte fører selv få faktorer til et uheld. Når du bygger, udbygger eller sammenbygger maskiner, er en fagligt korrekt udført risikovurdering det bedste grundlag for en sikker konstruktion af maskiner eller for fastlæggelse af beskyttende foranstaltninger og dermed for maskinsikkerheden.
 
Risikovurdering

CE-mærkning

 
Siden den 1.1.1995 har producenter været forpligtet til at udføre processen med vurdering af overholdelse af overensstemmelseskrav på deres maskiner. Ved at udføre CE-mærkningen bekræfter producenten, at maskiner eller anlæg opfylder alle væsentlige sikkerheds- og sundhedskrav i maskindirektivet 2006/42/EF. Alle maskiner, der importeres fra lande uden for EU, uanset produktionsår, skal CE-mærkes.

Hvis allerede CE-certificerede enkeltstående maskiner samles til indbyrdes forbundne maskiner (anlæg), skal processen med vurdering af overensstemmelse inklusive CE-mærkning udføres for det samlede anlæg.
 
CE-mærkning

Plakat: Functional safety. EN ISO 12100, EN ISO 13849 and EN/IEC 62061

 
Functional safety har altid til hensigt at beskytte mennesker og maskiner mod risici. I Europa er de relevante standarder om Functional safety i forbindelse med maskinproduktion angivet i maskindirektivet. Download vores plakat om "Functional safety" med det samme og få et kompakt overblik over forløbet for en risikovurdering og risikonedsættelse i overensstemmelse med EN ISO 12100. Afledt af denne såkaldte A-standard kan du tage to vigtige standarder med i betragtning:
  • EN ISO 13849-1: Denne kan anvendes til elektriske, elektroniske, programmérbare elektroniske, hydrauliske, pneumatiske og mekaniske systemer
  • EN / IEC 62061: Denne kan anvendes til elektriske, elektroniske og programmérbare elektroniske systemer
Vigtige parametre for sikkerhedsrelaterede funktioners pålidelighed er sikkerhedsintegritetsniveauet (SIL) og Performance Level (PL).
 
Plakat Functional safety

Mød Pilz på Automatik 2020 Messen i Brøndby

 
Besøg Pilz på stand B 1316 på Automatik 2020 i Brøndby den 8.-10. september 2020.
 
I Covid-19 venlige rammer står Automatik 2020 udstillere klar til at fremvise deres nyeste produkter og løsninger inden for industriel automatisering, procesautomatisering, hydraulik og pneumatik, robotteknologi og transmissionsteknologi. Her samles robot- og automationsbranchen for at netværke og opleve en række spændende konferencer og produktdemonstrationer med faglighed, innovation og videndeling i højsædet.
 
Automatik 2020

Videreuddannelse inden for maskinsikkerhed og automatisering

 
Vi tilbyder dig et omfattende program af videreuddannelser inden for maskinsikkerhed og automatisering. For når man arbejder med maskiner og anlæg, bør man især sørge for én ting: Nemlig at være opdateret inden for maskinsikkerhed.

Udnyt vores knowhow og sammensæt dit eget individuelle kursusprogram. Vi rådgiver dig også altid gerne personligt med planlægningen af din individuelle videreuddannelse.
 
Pilz-serviceydelser
Vi ønsker jer alle en god og solrig sommer.
 
Vi står gerne til rådighed, hvis du har spørgsmål. Kontakt os venligst!

Med venlig hilsen
 
Hanne Lindgaard Pedersen
 
Pilz Skandinavien K/S
Ellegårdvej 25 D
6400 Sønderborg
Telefon: 7443 6332
Fax: 7443 6342
E-mail: pilz@pilz.dk
Web: www.pilz.dk
Frameld dig denne e-mail-liste